Gevelrenovatie West-Vlaanderen

Scheuren of beschadigingen aan uw gevel en wonende in West-Vlaanderen? Lees dan snel verder. U kunt deze beschadigingen in uw gevel gemakkelijk laten repareren. Wij willen u graag helpen met het verkrijgen van richtprijzen en alle informatie die u nodig heeft betreft gevelrenovatie in West-Vlaanderen.

Prijs gevelrenovatie West-Vlaanderen

Wat is de prijs van gevelrenovatie in West-Vlaanderen,een vraag die u zichzelf wellicht stelt? Onder gevelrenovatie kunnen meerdere werkzaamheden vallen, namelijk:

  • stenen vervangen;
  • dorpel/ latei vervangen;
  • voegen;
  • en metselmortel.

Hieronder in de tabel staan ook de gemiddelde prijs (inclusief btw en arbeidskosten) van deze werkzaamheden in West-Vlaanderen.

Soort gevelrenovatie West-VlaanderenGemiddelde prijs (inclusief btw en arbeidskosten)
Stenen vervangen€ 10 per steen (uithakken en plaatsen)
Dorpel/ Latei vervangen€ 35 per uur
Voegen€ 14 per m²
Metselmortel€ 0,60 per m²

Bij een gevel met een oppervlakte van 60 m² wilt u de prijs weten voor vervanging van de stenen en het voegwerk. Met gevelrenovatie in West-Vlaanderen, kunt u bij een renovatie van 3 m² gevelstenen, uitgaan van een gemiddelde prijs van € 2.400 (inclusief btw en arbeidskosten). Maar wist u dat de prijzen van gevelrenovatiespecialisten in West-Vlaanderen tot wel 40% verschillen? Daarom is het een verstandige keus om gevelwerkers te vergelijken. Als u zelf alles moet gaan opzoeken en offertes bij verschillende bedrijven moet aanvragen, bent u veel tijd kwijt. U weet namelijk niet hoe lang het duurt tot ze reageren op uw aanvraag. Wij willen u graag helpen met dit probleem, hoe doen wij dat? Dit doen wij door u de mogelijkheid te bieden om bij ons tot maximaal 6 offertes binnen 2 minuten aan te vragen van specialisten. Gevelrenovatie in West-Vlaanderen staat hierin centraal, u krijgt een lokale specialist met ervaring in het renoveren van uw gevel, voor een eerlijke prijs. U ontvangt de offertes binnen 2 werkdagen, zodat u direct kan beginnen met vergelijken. Hiermee komt u tot de beste specialist voor uw situatie. Het aanvragen is gratis en geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Vraag nu tot maximaal 6 offertes aan van lokale specialisten en begin binnen 2 werkdagen met vergelijken. Laat uw woning weer het visitekaartje zijn die het verdient.

gevelrenovatie west vlaanderen

Gevelrenovatie in West-Vlaanderen: wat houdt het in?

Het hebben van een mooi uitziende gevel is belangrijk voor iedereen met een woning, de gevel is natuurlijk wel het visitekaartje van uw woning. Vooral bij de wat oudere woningen is het normaal dat er in de loop der tijd barsten ontstaan in de gevel. Ook kan er vervuiling, schimmels en mos op de gevel komen. Beide zorgen voor een onaangename uitstraling van uw gevel, wat dus niet de bedoeling is. Als u het vuil voor een langere periode op de gevel laat zitten kan dit schade veroorzaken. Bijtijdse gevelreiniging is dus noodzakelijk om onverwachte kosten te vermijden.

Vaak worden de gevolgen van barsten in de gevel onderschat door vele mensen. Hierdoor wordt de renovatie vaak uitgesteld. Het is echter slim om het snel te laten uitvoeren, hiermee kunt u namelijk veel toekomstige kosten besparen. U verliest namelijk veel warmte uit uw woning door de scheuren in de gevel, hierdoor betaalt u dus niet alleen meer, maar ook de verloren warmte is zonde. Dat is niet het enige waardoor u extra kosten kunt krijgen, er zijn ook nog hevige weersomstandigheden. Daarom wordt er geadviseerd om snel te handelen bij scheuren in de gevel. Vaak kunnen deze problemen makkelijk verholpen of voorkomen worden, dit bijvoorbeeld door de betreffende stenen rondom de scheur te vervangen. De gevelrenovatie zal zichzelf in de loop van de tijd gaan uitbetalen.

gevelrenovatie west vlaanderen

Extra werkzaamheden bij een gevelrenovatie

Bij een gevelrenovatie in West-Vlaanderen zijn er twee optionele werkzaamheden. Deze twee werkzaamheden staan aangegeven in de tabel hieronder.

Type extra werkzaamheden gevelrenovatie West-VlaanderenWaar zorgt het voor?Gemiddelde prijs (inclusief btw en arbeidskosten)
Gevelreiniging Bestrijdt licht/ hardnekkig vuil, lichte begroeiing (algen, mos etc.), graffiti € 12 per m²
GevelimpregnatieZorgt voor een beschermende laag€ 12 per m²

gevelreiniging west vlaanderen

Gevelreiniging

Gevelreiniging in West-Vlaanderen is slim om regelmatig te laten doen, dit komt omdat er veel oudere woningen zijn die vervuild zijn geraakt. Met reiniging wordt er een aantasting of vervuiling van uw gevel verwijderd. Er zijn 4 bekende vormen van gevelreiniging, namelijk; stoom reinigen, nevelstralen, chemisch reinigen en zandstralen. Om te bepalen welke techniek van reiniging toegepast moet worden zijn er een aantal factoren, namelijk:

  • de totale oppervlakte;
  • het type zand/ grit dat wordt gebruikt;
  • en de soort steen;

Impregneren

Impregnatie van uw gevel is verstandige manier om de gevel te beschermen tegen toekomstig vuil en waterschade. Met impregneren wordt er een beschermende laag over de gevel aangebracht. Het is wel essentieel om eerst uw gevel te laten reinigen om zo te zorgen dat u geen vuil heeft onder de impregnatielaag.

Bespaar tot 40% op gevelrenovatie in West-Vlaanderen

Met gevelrenovatie in West-Vlaanderen is het belangrijk om alle mogelijkheden te bekijken en te overwegen. Het is bij gevelrenovatie belangrijk dat de kosten niet de pan uit gaan rijzen de kwaliteit van het werk mag echter ook niet omlaag gaan. Prijzen van gevelrenovatie in West-Vlaanderen lopen flink uiteen. Wist u dat u zelfs tot wel 40% bespaart door specialisten te vergelijken? Alleen het aanvragen van verschillende offertes duurt vaak lang. Hiermee kunnen wij helpen. Door offertes aan te vragen via onze online service ontvangt u na het invullen van de opdrachtomschrijving binnen 2 werkdagen tot wel 6 offertes van lokale specialisten. Deze offertes krijgt u geheel gratis en vrijblijvend. Maar hoe vraag ik deze aan, hoor ik u al denken. Aanvragen gaat heel gemakkelijk, binnen 2 minuten heeft u het aanvraagformulier al ingevuld. Vraag tot maximaal 6 offertes aan van betrouwbare specialisten bij u in de buurt en laat het vergelijken beginnen. Laat uw gevel weer stralen en hou geld over om wat leuks doen tijdens de werkzaamheden.