Gevelrenovatie Antwerpen

Woont u in Antwerpen of omstreken en u heeft scheuren of beschadigingen aan uw gevel? Dan bent u op de juiste plek. Uw gevel kan gemakkelijk van deze beschadigingen worden verholpen. Ontdek alle informatie en richtprijzen betreft gevelrenovatie in Antwerpen hier.

Prijs gevelrenovatie Antwerpen

Onder de term gevelrenovatie kunnen meerdere werkzaamheden worden gezien. De werkzaamheden die vallen onder gevelrenovatie zijn:

  • stenen vervangen;
  • dorpel/latei vervangen;
  • voegen;
  • metselmortel.

Een vraag die u zichzelf wellicht heeft gesteld is, wat is de prijs van gevelrenovatie in Antwerpen? In de tabel staan de werkzaamheden en de gemiddelde prijs (inclusief btw en arbeidskosten) in Antwerpen en omstreken.

Soort gevelrenovatie Antwerpen en omstrekenGemiddelde prijs (inclusief btw en arbeidskosten)
Stenen vervangen€ 10 per steen (uithakken en plaatsen)
Dorpel/latei vervangen€ 35 per uur
Voegen€ 14 per m²
Metselmortel€ 0,60 per m²

Voor uw voorgevel wilt u de prijs weten voor vervanging van de stenen en het voegwerk. Bij gevelrenovatie in Antwerpen, bij het vervangen van 5 m² stenen, kunt u uitgaan van de gemiddelde prijs van € 4.000 (inclusief btw en arbeidskosten). De prijzen van gevelwerkers kunnen echter tot wel 40% verschillen voor gevelrenovatie in Antwerpen. Het vergelijken van deze specialisten is daardoor een slimme keus. Maar het aanvragen van verschillende gevelwerkers kost veel tijd, ook komen de offertes op andere tijden binnen. Wij kunnen hiervoor een oplossing aanbieden, maar wat is onze oplossing? Aan de hand van onze vergelijkservice kunnen wij u tot maximaal 6 offertes toesturen van verschillende lokale gevelwerkers, zodat dit aansluit op de gevelrenovatie in Antwerpen. Hiermee krijgt u de offertes gegarandeerd binnen 2 werkdagen naar u toegestuurd, zo kunt u snel beginnen met vergelijken. Aanvragen gaat snel en gemakkelijk, binnen 2 minuten heeft u de offertes al aangevraagd. Deze offertes aanvragen is geheel gratis en vrijblijvend, er zijn geen onverwachte kosten. Vraag tot maximaal 6 offertes aan van lokale Antwerpse specialisten en begin met vergelijken binnen 2 werkdagen.

gevelrenovatie antwerpen

Gevelrenovatie in Antwerpen: wat houdt het in?

Antwerpen is één van de oudere provincies van België en heeft veel oudere gebouwen met waardevolle gevels. Het hebben van een gevel zonder barsten en een mooie uitstraling is belangrijk voor een woning, het visitekaartje van uw woning is natuurlijk uw gevel. Bij oudere woningen ontstaan in de loop van de tijd meestal barsten in de gevel. Daarnaast is het mogelijk dat er vervuiling, schimmels en mos komen op de gevel. Dit zorgt voor een onaangename uitstraling van uw voorgevel. Door het lang laten zitten van de barsten en vervuiling kan uw gevel ernstige schade oplopen, wat voor hoge kosten kan zorgen. Zorg ervoor dat u dus op tijd bent met het renoveren van uw gevel.

Onderschatting van de schade

Veel mensen onderschatten de gevolgen van beschadigingen aan de gevel, zoals barsten. Dit is de voornaamste reden dat de renovatie wordt uitgesteld. Om veel toekomstige kosten te voorkomen is het slim om snel de gevelrenovatie te laten uitvoeren. Meestal kunnen deze beschadigingen makkelijk en snel verholpen worden, dit door het vervangen van de stenen die kapot zijn gegaan. In de loop van de tijd zal de gevelrenovatie zich gaan uitbetalen.

gevelrenovatie antwerpen

Extra mogelijkheden bij een gevelrenovatie in Antwerpen

Bij gevelrenovatie in Antwerpen zijn er twee extra werkzaamheden, deze staan aangegeven in de tabel hieronder.

Type extra werkzaamheden gevelrenovatie AntwerpenWaar zorgt het voor?Gemiddelde prijs (inclusief btw en arbeidskosten)
GevelimpregnatieZorgt voor een beschermende laag€ 12 per m²
Gevelreiniging Bestrijdt licht/hardnekkig vuil, lichte begroeiing (algen, mos etc.) en graffiti € 12 per m²

Impregneren

Impregneren van de gevel is een slimme manier voor het beschermen tegen toekomstig vuil en waterschade. Met impregneren trek er een beschermende laag in de muur. Een gevelreiniging voor het impregneren is essentieel, om te zorgen dat er geen vuil onder de impregnatielaag komt te zitten.

Gevelreiniging

Gevelreiniging in Antwerpen, het komt vaak voor, omdat er veel oudere woningen zijn. Deze oudere woningen zijn in de loop van de tijd vervuild geraakt. Gevelreiniging zorgt ervoor dat de vervuiling gemakkelijk wordt verwijderd. De vier bekendste soorten van reiniging zijn; stoom reinigen, nevelstralen, chemisch reinigen en zandstralen. Wilt u meer informatie over gevelreiniging kijk dan verder.

gevelreiniging antwerpen

Bespaar tot 40% op gevelrenovatie in Antwerpen

Bij een gevelrenovatie in Antwerpen is het verstandig om alles te overwegen en dus goed te kijken naar alle opties. De prijs van een gevelrenovatie in Antwerpen kunnen aardig uiteenlopen. Dit kan zelfs tot wel 40% in de prijs verschillen. Het is daarom slim om verschillende bedrijven te vergelijken, alleen kost dit veel tijd. Daarnaast is bij het aanvragen van offertes bij verschillende bedrijven weinig kennis over wanneer u alle offertes binnen zal hebben. Wij willen u graag helpen met vinden van meerdere offertes. Hoe doen wij dat? Wij bieden u een mogelijkheid om gebruik te maken van onze vergelijkservice, hiermee krijgt u tot maximaal 6 offertes binnen 2 werkdagen toegestuurd. Aanvragen kan al binnen 2 minuten. Ontvang tot maximaal 6 offertes van betrouwbare, lokale specialisten en start met vergelijken. Bespaar dus geld voor leukere activiteiten en geniet van een mooie gevel.