Gevelrenovatie prijzen

De gevelrenovatie prijzen kunnen bij verschillende specialisten flink variёren. Alleen hoe komt u erachter wat een eerlijke prijs is? Voor meer informatie over de prijzen van gevelrenovatie en mogelijke tips kijkt u hier.

Gevelrenovatie prijzen

Zowel de prijs van gevelrenovatie als de kwaliteit van de gevelrenovatie is heel belangrijk. De gevelrenovatie prijzen lopen tot wel 40% uiteen, daarom is het handig om de prijzen eens goed te bekijken en te vergelijken. Hieronder staan de gemiddelde gevelrenovatie prijzen aangegeven, inclusief btw en arbeidskosten.

Soort renovatie gevelGemiddelde prijs (inclusief btw en arbeidskosten)

Stenen vervangen
€ 10 per steen (uithakken en plaatsen)
Dorpel/ Latei vervangen
€ 35 per uur
Voegen
€ 14 per m²
Metselmortel
€ 0,60 per liter

Bij een tussengevel met de oppervlakte van 65 m² die u voor 10 m², wil renoveren, zal de investering gemiddeld € 8.100 zijn. U heeft hier namelijk ongeveer 800 stenen en 125 liter metselmortel voor nodig. Als u de exacte kosten wilt weten die bij uw renovatie horen, kunt u deze het beste aanvragen bij een specialist. Wij willen u graag helpen met het vinden van de juiste specialist, want de gevelrenovatie prijzen laag houden is ook belangrijk. Want daarmee krijgt u een prachtige gevel voor een eerlijke prijs. Wist namelijk u dat de prijzen van verschillende gevelspecialisten tot wel 40% verschillen. Door binnen 2 minuten uw offerteaanvraag in te vullen krijgt u van ons binnen 2 werkdagen tot maximaal 6 offertes toegestuurd, geheel vrijblijvend en gratis. Hierdoor wordt het vergelijken u wel heel makkelijk gemaakt. Krijg daarom nu tot maximaal 6 offertes en bespaar tot wel 40% op de kosten. Zorg ervoor dat de gevelrenovatie prijzen voor u laag blijven, zodat u geen dief van uw eigen portemonnee hoeft te zijn.

gevelrenovatie prijzen

Prijsvoorbeelden gevelrenovatie

Bekijk hier 3 veel voorkomende vormen van gevelrenovatie en de prijzen die hierbij betrokken zijn.

Klein project: Wanneer de voegen van een gevel van 65 m² moeten worden vervangen kost dit gemiddeld € 1.000, dit is inclusief btw en arbeidskosten.

Duurzaam project: Hierbij worden de voegen vervangen en de muur beschermd met een impregnatielaag. Denk daarom bij het laten doen van de voegen en impregnatie aan een prijs van € 1.700 bij 65 m².

Groot project: Kapotte stenen of scheuren in de gevel? Voor het vervangen van oude stenen en het voegwerk betaalt u ongeveer € 4.075 voor 5 m².

gevelrenovatie prijzen

Bespaartips op gevelrenovatie prijzen

Naast de besparing tot 40% zou u ook nog op andere manieren kunnen besparen op de gevelrenovatie prijzen. U kunt bijvoorbeeld samen met uw buren de gezamenlijke gevel laten aanpassen. Waarom dit u kosten zou kunnen besparen, vraagt u zich wellicht af? Op deze manier kunt u mogelijk kwantumkorting afspreken met de betreffende specialist.

Ook kunt u mogelijk besparen door voorwerk uit te voeren. Vraag aan de betreffende specialist wat u kunt doen, er zijn vaak wel kleine voorbereidingen die u kunt uitvoeren. Hierdoor heeft de specialist minder werk om uit te voeren en bespaart u in de arbeidskosten.

Aanvullende mogelijkheden bij gevelrenovatie

Bij gevelrenovatie zijn er nog twee optionele gevelwerken die u zou kunnen laten uitvoeren. Waar deze twee gevelwerken voor zijn kunt u lezen onder de tabel. De gevelwerken prijzen verschillen echter wel veel met de gevelrenovatie prijzen.

Type aanvullende gevelwerkenWaar zorgt het voor?Gemiddelde prijs (inclusief btw en arbeidskosten)
GevelreinigingBestrijdt licht/ hardnekkig vuil, lichte begroeiing (algen, mos etc.), graffiti € 12 per m²
GevelimpregnatieZorgt voor een beschermende laag€ 12 per m²

Gevelreiniging

Met gevelreiniging kunt u mogelijke aantasting of vervuiling op uw gevel verwijderen. Hierdoor krijgt uw gevel weer de uitstraling van een gloednieuwe gevel. Er zijn verschillende vormen van gevelreiniging, de best passende wordt gekozen aan de hand van vier factoren, dat zijn:

  • de totale oppervlakte;
  • het type zand/ grit dat wordt gebruikt;
  • de soort steen;
  • en de ondergrond.

Als u uw gevel wilt laten reinigen kunt u dit met de specialist overleggen.

Impregneren

Het impregneren van de gevel is een slimme manier voor het beschermen van uw gevel tegen toekomstige waterschade en vuil. Er wordt een impregnatielaag over uw gevel heen gespoten. Let op, als u gaat impregneren zonder te reinigen, blijft het huidige vuil bestaan onder de impregnatielaag. U kunt natuurlijk ook met de specialist overleggen wat de beste optie is in uw situatie.

Betaal niet te veel, bespaar tot 40%

Heeft uw gevel schade opgelopen, maar bent u bang dat de gevelrenovatie prijzen de pan uit gaan rijzen? Vaak vallen de gevelrenovatie prijzen reuze mee, dit als u wat offertes met elkaar vergelijkt. Het is ook weer niet de bedoeling dat als de prijs omlaag gaat dat de kwaliteit ook daalt. Daarom willen wij u graag helpen om de keuze gemakkelijker te maken. Dit willen wij doen door te zorgen dat u offertes ontvangt van lokale ervaren gevelwerkers. De gevelwerkers die bij ons zijn aangesloten hanteren een hoge kwaliteit tegen de scherpste tarieven. De offertes worden binnen 2 werkdagen naar uw mailbox opgestuurd zodat de renovatie snel kan beginnen. Zorg daarom dat u tot maximaal 6 offertes ontvangt en bespaar tot 40% op de prijzen van specialisten. Prijzen vergelijken is nog nooit zo snel en gemakkelijk geweest.

gevelrenovatie kostprijs