Steenstrips plaatsen

Wilt u steenstrips plaatsen op uw gevel? Met steenstrips kunt u vele kanten opgaan qua groottes en kleuren. Zo hoeft een steenstrip er niet uit te zien als een ‘standaard’ bakstenen muur. Over alle mogelijkheden en richtprijzen van steenstrips kunt u hieronder in het artikel verder lezen.

Prijs van steenstrips plaatsen

De prijzen van het plaatsen van steenstrips kunnen verschillen. In de tabel hieronder is de gemiddelde prijs aangegeven van de steenstrips zonder isolatie.

Soort gevelbekledingGemiddelde prijs zonder isolatie (inclusief btw en arbeidskosten)
Steenstrips€ 155 per m²

Bij het plaatsen van steenstrips op uw gevel van 50 m², zonder isolatie, dan kunt u uitgaan van een gemiddelde prijs van € 7.750 inclusief btw en arbeidskosten. Elke gevelwerker en situatie is alleen weer anders en daardoor lopen de prijzen van verschillende gevelwerkers tot 40% uiteen. Het kostenplaatje wordt duidelijk als de mogelijke gevelwerkers worden vergeleken, hiermee willen wij helpen. Wij bieden u de kans om tot maximaal 6 lokale, aangesloten professionals te vergelijken door deze binnen twee minuten aan te vragen aan de hand van het aanvraagformulier. Vraag direct gratis en vrijblijvend tot maximaal 6 offertes aan en ontvang ze na twee werkdagen. Met een crepi gevel ziet een woning er weer schitterend uit.

Wat zijn steenstrips?

Door steenstrips te plaatsen kan uw gevel eruit komen te zien als een ‘gewone’ bakstenen muur maar kan ook volledig anders eruit komen te zien. Als u een ‘gewone’ bakstenen uitstraling wilt hebben kan dit gemakkelijk door het gebruik van de speciale lijm en er wordt voegmortel toegevoegd om een voeg effect te creëren. Ook lenen steenstrips zich ideaal uit voor de aanleg voor isolatie. Het belangrijke hiervoor wel is dat de ondergrond waarover de steenstrips, en mogelijk de isolatie, vlak moet worden gemaakt. Daarnaast is het ook essentieel dat de gevel vrij is van alle mogelijke vervuiling en losliggend materiaal, denk hierbij aan bijvoorbeeld bakstenen of loszittende voegen.

Steenstrips plaatsen

Variaties bij steenstrips plaatsen

Er zijn vele mogelijkheden met het plaatsen van steenstrips, zo zijn er steenstrips in alle soorten en maten. De dikte van de strips variëren van 20 tot 50 millimeter en worden niet alleen gemaakt van baksteen, maar ook van beton, gips, kunststof of zelfs sierstenen. Elk van deze soorten heeft zijn eigen unieke uitstraling, zodat u uw eigen stijl kunt toepassen op uw gevel. Er zijn zoveel keuzes aan kleuren, texturen en vormen wat het alleen nog maar beter passend maken voor uw woning.De keuzes in materialen is mogelijk door de vele toepassingen van de steenstrips. Steenstrips plaatsen is niet alleen een goede optie voor het renoveren van de gevel, maar is een goede optie voor wandbekleding.

Steenstrips plaatsen

Bespaar 40% op steenstrips plaatsen

Om steenstrips te plaatsen zoals u het wilt is het slim om een gevelbekleder in te schakelen. Hierdoor zorgt u dat een ervaren gevelbekleder uw woning aan het bekleden is en helpen u mee om een goede beslissing te maken. Alleen een professional vinden die hiervoor een ‘goede’ prijs is soms lastig, wist u namelijk dat de prijzen tot 40% verschillen. Vergelijken is daarom heel belangrijk om te doen en wij willen het vergelijken vergemakkelijken. Wij bieden u de service om gratis en vrijblijvend tot maximaal 6 offertes te krijgen van betrouwbare gevelbekleders bij u in de omgeving. Met het twee minuten invullen van het offerteformulier ontvangt u de offertes binnen twee werkdagen in uw mailbox. Vraag direct tot 6 gevelbekleding offertes aan van gevelbekleders bij u uit de buurt. Zorg dat u geld bespaart zodat u het aan andere leuke activiteiten kan uitgeven, misschien een weekendje weg?